Naručivanje

Ako ste iz Beograda

Prvi postupak prilikom naručivanja je odabrati pozivnicu ili bilo koji drugi proizvod ili uslugu štampe koja vam je potrebna. Možete odabrati sve na našem sajtu a potom nas kontaktirati telefonom ili mailom da se dogovorimo oko ostalih detalja. Ako ste iz Beograda, najbolje je ako ste u mogućnosti da dođete lično kod nas, imamo dva maloprodajna mesta – u centru Beograda i u Železniku (Pogledajte Kontakt). Ako dolazite kod nas, možemo vam pomoći prilikom sastavljanja teksta pozivnice ili se možete konsultovati sa nama u vezi štampe ili bilo kojih nedoumica.

Ako ste iz drugog grada u Srbiji ili iz inostranstva

Uspostavljajući prijateljski odnos, pun poštovanja sa svakim našim klijentom, naučili smo da prepoznamo sve njihove želje, tako da se sada naši proizvodi uspešno prodaju ne samo u Srbiji, već i u brojnim zemljama, kao što su: Italija, Švajcarska, Austrija, Luksemburg, Nemačka, Francuska, Velika Britanija, Švedska, Danska, Norveška, Rusija, sve do daleke Australije, Kanade i Amerike, čak do Novog Zelanda i Afrike! (pročitajte više u podnaslovu NAŠI KLIJENTI- ima i tekstova na drugim jezicima, ako sastavljate tekst pozivnice na nemačkom/ engleskom jeziku na primer, a ima i na mnogim drugim jezicima). Svakodnevno kominiciramo sa našim klijentima iz drugih zemalja, sve se odvija vrlo jednostavno i svi naši klijenti su zadovoljni.

Za nas kao da još postoji stara Jugoslavija, posebno nam je drago što smo uradili ono što naši političari nisu uspeli, da svakodnevno sarađujemo sa klijentima iz Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete kod nas, to nije nikakav problem, mi godina unazad šaljemo pozivnice i ostale porudžbine u bilo koju drugu zemlju. Šaljemo pozivnice na kućnu adresu na celoj teritoriji Srbije i u inostranstvo.

Možete nas kontaktirati e mail-om ili nas pozvati telefonom ( Whatsapp ili Viber, stalno na mreži). Najbolje je da popunite UPITNIK – FORMULAR ZA NARUČIVANJE u produžetku gde ćete napisati model koji želite, količinu, ostavite vaše podatke, broj telefona, e mail, nama će tako biti najlakše da u potpunosti imamo uvid šta želite. Ako vam je lakše, pošaljite nam e mail na: info@pozivnicelana.com. Možete nam postaviti i pitanje na stranici Kontakt.

Kada popunjavate upitnik – formular molimo vas DA U POTPUNOSTI POPUNITE UPITNIK kako ne bismo imali nejasnoća i produžavali izradu pozivnica jer neke informacije nedostaju. Kada kucate tekst vaše pozivnice, molimo vas da otkucate tekst u celini (od početka do kraja), a naš grafički dizajner će rasporediti vaš tekst kako je najbolje, tekst je obično centriran, imena mladenaca su malo veća i boldirana (podebljana) i obično u centru teksta.

Popunjavanje upitnika nije obavezujuće, možete popuniti upitnik i dobićete od nas e mail sa ukupnom cenom, da razmislite da li vam cena odgovara.

Tekst kucajte bež kvačica (č,ć,ž,š) a mi ćemo naravno u pripremi staviti kvačice.

TEKSTOVI ZA POZIVNICE Ponosni smo na našu ogromnu zbirku tekstova koje smo godinama sakupljali, verujemo da će vam biti interesantno da pročitate tekstove i da će i vama poslužiti da lakše osmislite tekst vaše pozivnice. Konkurentske firme molimo da ih ne kopiraju i na postavljaju na svoje sajtove.

 

UPITNIK – FORMULAR ZA NARUČIVANJE