Štampa pozivnica

-Pozivnice u kolekcijama nisu poređane po cenama.

-Cene su od 25 din do 129 din, samo nekoliko specijalnih modela koštaju više, zbog složenosti izrade.

- Koverat je uvek uračunat u cenu, ukoliko klijenti žele da kupe pozivnice bez koverte, cena se umanjuje  za 10 din. Tamo gde piše ,,beli koverat’’ to je takođe lep elegantan koverat od ofset papira gramature 120 gr, čvršći nego običan koverat u svakodnevnoj upotrebi. Takav koverat ne može se pronaći u drugim radnjama, gde se prodaju obične koverte od 80 gr, mnogo tanje i lošijeg kvaliteta nego naše koverte.

-Prodajemo posebno koverte, bez pozivnica, za količine preko 150 komada (ne manje)

Klijenti mogu odabrati:

  • tekst koji žele se štampa na pozivnicama (cena štampe ne zavisi od broja reči ili dužine teksta)
  • boju štampe (u kojoj boji će biti štampan tekst)
  • font (vrsta slova)
  • količinu koja im je potrebna

CENA ŠTAMPE: štampa teksta košta 1.000 din za celu količinu koja se naručuje.

BOJA ŠTAMPE: Može se birati boja štampe. Standardna tehnika kojom se štampaju pozivnice u jednoj boji je tehnika SITO ŠTAMPE. Kao što možete pogledati na gornjim fotografijama, tekst pozivnica štampamo u svim bojama: zlatna, srebrna, srebrno-siva, crna, bordo, crvena, teget, roze, plava, zelena,

žuta, bela, perla-crna, svetlucava boja, obična crna boja, bela, braon...

Jedino kod nas možete naručiti pozivnice štampane u ZLATNOJ BOJI ILI U SREBRNOJ BOJI po ceni štampe 1.000 dinara (cena je kao za ostale boje).

 

IZBOR FONTA – VRSTE SLOVA (font-ćirilica, latinica, štampana, pisana), pogledajte sledeću kategoriju Fontovi-vrsta slova

Uglavnom ne postoji minimalna količina pozivnica, može se naručiti i na primer 15 komada, samo se štampa naplaćuje posebno.Tamo gde je minimalna količina za naručivanje - 50 kom, naznačeno je u tekstu, to je kod pozivnica koje su komplikovanije za izradu.

Inicijali u blindruku (reljefnoj štampi) na kovertama (nije obavezno): 2.500 din za celu količinu koja se naručuje, ovo je specijalna tehnika reljefne štampe i uključuje izradu klišea za štampu sa inicijalima mladenaca u fontu po izboru, daje posebnu eleganciju i otmenost pozivnici. Može biti urađeno na bilo kojoj koverti, takođe može biti urađeno i na nekim pozivnicama.

Štampa inicijala na kovertama košta 900 din za celu količinu koja se naručuje (nije obavezna), u boji po izboru.