Vaterpolisti

Čast nam je što nam brojne ugledne ličnosti iz našeg javnog života i ugledne kompanije iz Srbije i inostranstva ukazuju poverenje da radimo za njih...

Za naš zlatni vaterpolo tim, za najpoznatije vaterpoliste ne samo Srbije već i najuspešnije na svetu, Filipa Filipovića, Stefana Mitrovića kao i za golmana naše reprezentacije Branislava Mitrovića imali smo čast da izradimo pozivnice za njihova venčanja.

Za Filipa Filipovića i njegovu suprugu Sanju uradili smo pozivnicu model Diana zlatna sa zlatnom trakom (Kolekcija Perla) sa njihovom prelepom fotografijom na papiru koji se presijava na zlatno. Preko fotografije, tekst je štampan na pausu-transparentnom papiru na srpskom, italijanskom i francuskom jeziku.

Stefan i Ilinka Mitrović su želeli da im izradimo pozivnicu po njihovoj želji, poput pozivnice koje su dobili za modnu reviju u Milanu, pa smo izradili poseban koverat od transparentnog papira-pausa sa pozivnicom štampanom na belom sjajnom papiru. Izradili smo crveni pečat od papira sa njihovim inicijalima u blindruku.

Bane, naš zlatni golman i Jelena su želeli da im pozivnice budu jednostvane i elegantne, pa smo njihove inicijale uradili na kovertama u zlatotisku.