Blindruk

Otmena i prestižna reljefna štampa BLINDRUK daje posebnu eleganciju svakom štampanom detalju. Izrađuje se kliše sa inicijalima ili logom firme, zatim se radi ova specijalna tehnika štampe bez boje, slova su ispupčena. Pogledajte fotografije, slika važi više od hiljadu reči.

BLINDRUK NA KOVERTAMA - klijenti žele da njihovi inicijali budu na kovertama. Cena je 2.500 din za celu količinu* koja se naručuje i uključuje pripremu, izradu klišea i štampu u ovoj specijalnoj tehnici. Možemo se pohvaliti da imamo zaista najpovoljniju cenu ove specijalne štampe, kao i osoblje koje izvrsno radi ovu vrstu štampe.

Kvalitetom naše štampe zadovoljni su i naši veoma zahtevni klijenti-firme iz inostranstva, koji zahtevaju preciznost otiska. U inostranstvu ova tehnika košta pet puta više nego kod nas. U Italiji postupak zovu ,,personalizovati’’ pozivnice- ostaviti lični pečat, staviti svoje inicijale na štampani proizvod. Ova specijalna tehnika štampe popularna je (i skupa) svuda u svetu jer je prestižna i daje dozu elegancije i otmenosti.

Font (vrsta slova) se naravno može odabrati, obično lepo izgledaju slova u pisanom ukrasnom fontu,

može biti i isti font kao što je štampan tekst pozivnice.

BLINDRUK može biti i na pozivnicama, na kutijicama, meniju, zahvalnicama (za venčanja i proslave)

vizit kartama, memorandumima, fasciklama, novogodišnjim čestitkama...

Kada je reč o firmama, u blindruku radi se logo firme na reklamnom materijalu koji se deli poslovnim saradnicima, kao reklama.

* Cena važi za standardnu dimenziju inicijala na kovertama, ukoliko je kliše veći, prevazilazi standardnu veličinu, izračunaćemo površinu klišea i javiti cenu. Takođe, cena važi za količinu do 200 komada, ukoliko je količina veća, javićemo cenu.Cena podrazumeva reljefnu štampu na jednom mestu (na primer na kovertama)

LETTERPRESS – SUVI ŽIG je obrnuta tehnika od blindruka, slova su udubljena u papiru. Radimo naravno i suvi žig, sve po želji naših klijenata. (foto 16,17,18)