Pozivnice sa fotografijama

Možemo izaći u susret svakoj vašoj ideji - ovde možete pogledati neke od pozivnica sa fotografijama koje smo radili. Veoma je originalna pozivnica za venčanje sa vašim dragim fotografijama, na primer sa nekog zajedničkog putovanja ili kada ste se upoznali. Neke od najlepših i nezaboravnih momenata iz vašeg zajedničkog života koje ste ovekovečili foto-aparatom sada možete podeliti i pokazati dragim osobama koje pozivate na venčanje. Za sve ove godine, radili smo za naše klijente veoma zabavne, interesantne i maštovite pozivnice sa fotografijama. Pogledajte ih, možda će vam se dopasti neka ideja. Možete odabrati neki od postojećih modela ili pak osmisliti nešto novo, možete staviti i više fotografija, ne samo jednu, možete odabrati vrstu papira, oblik-dimenzije pozivnice, da li se otvara ili ne, da li će biti u koloru ili u crno-beloj varijanti, možete odabrati font (vrstu slova), boju štampe.

Osim modela sa fotografijama koji su predloženi ovde, i sledeće pozivnice mogu biti štampane sa fotografijama.

Kolekcija Perla: Virginia, Chiara, Diana srebrna i zlatna, Alessia
Kolekcija Amelia: Muzička ploča, Love, Puzzle
Kolekcija Beatrice: Giovanna, Flora, Elisabetta, Francesca, Valentina, Irina
Kolekcija Venere: Bianca
Kolekcija Penelope: Natalia, Raffaella, Violetta, Gemma, Anna, Sonia, Luisa,Melissa
Kolekcija Linda: Šaljive pozivnice i pozivnice sa karikaturama
Kolekcija Filomena: Elisa

Možete nam na e-mail poslati vaš upit, objasniti koju fotografiju gde želite da odštampamo, mi ćemo vam odgovoriti i poslati predračun: info@pozivnicelana.com

Naš grafički dizajner zajedno sa vama uradiće grafičko rešenje prema vašim objašnjenjima, pre štampe poslaće vam pripremu za štampu da vi odobrite pre nego što pozivnice budu odštampane.

Potrebne su nam sledeće informacije:

  • vaša fotografija ili fotografije u što boljoj rezoluciji (kvalitet štampe zavisi od kvaliteta fotografije)
  • vaše sugestije-napomene (ova fotografija treba da bude na prednjoj strani, ova druga unutra...)
  • model pozivnice sa fotografijama koji vam se najviše sviđa (npr. Pozivnica sa fotografijama od sjajnog papira slika broj 4 ili Diana)
  • koja količina vam je potrebna
  • font (vrsta slova) – strana Naručivanje