Političari

Radili smo i za političare, predsednica Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj Hildegard Gacek, bila je lično u našoj radnji da bi izabrala pozivnice za njen 50. rodjendan, pozivnica Stella teget, kolekcija Perla. Kasnije je štampala još neke privatne stvari, čestitke za prijatelje.

Za Kseniju M, generalnog sekretara Evropskog pokreta u Srbiji i pomoćnicu ministarke za Evropske integracije, štampali smo pozivnicu Diana zlatna.

Za Rubelu, šeficu kabineta bivšeg predsednika Srbije, izradili smo posebne pozivnice model Gabriella ali od papira koji je ona odabrala, zatim kutijice za bombone, brojeve za stolove i štampu na salvetama. Sve je veoma elegantno izgledalo i bilo u tonu, a ona je bila ljubazna, pa je to sa nama podelila poslavši nam fotografije posle venčanja. Za gospodina i gospodju Stanivuković, bivšeg direktora Poštanske štedionice smo uradili specijalne male pozivnice koje su osmišljene sa kutijicom po nacrtu dizajnerke, koje smo uradili u istom stilu sa zahvalnicama-folderima u koje su mladenci na dan venčanja stavljali fotografije kao poklon gostima.

Izradjivali smo fascikle za Visoko sudstvo Srbije 2018. godine.

Radili smo pozivnice za prijeme za Američku ambasadu, Britansku ambasadu, Ambasadu Tunisa i druge institucije, Opštinu Zemun, Opštinu Kovin...