Ivana&Arnaud

Naši dragi Ivana i Arno Gujon imaju humanitarnu organizaciju koja nesebično pomaže Srbima na Kosovu, Ivana je odrasla u Francuskoj, a njen suprug Arno Gujon toliko je zavoleo Srbiju, tečno naučio srpski jezik, dobio je srpsko državljanstvo i orden za zasluge za nesebični humanitarni rad na Kosovu. Uz pomoć donatora iz Francuske obnovljene su brojne škole, dodeljena pomoć manastirima; decu sa Kosova, iz ugroženih područja ova organizacija vodi na letovanje, daje im novogodišnje paketiće, teško je nabrojati šta su sve učinili i čine za Srbe.

Ponosni smo što smo imali brojne prilike da sarađujemo sa njima: radili smo pozivnice za njihovo venčanje (Diana zlatna-Kolekcija Perla) sa imenima u zlatotisku, kutijice za poklončiće, Menu za venčanje, Zahvalnice za goste u koje su oni na dan venčanja stavljali zajedničku fotografiju. Kasnije smo štampali čestitke kojima se obaveštava rodbina i prijatelji o dolasku bebice na svet, njihove prve kćerke Milene a nekoliko godina kasnije i čestitke za rođenje druge kćerke Irene. Štampali smo i za njihovu humanitarnu organizaciju.

IVANA O NAMA:

« Poštovana Milice,

Ovo je tekst koji sam napisala sa najvećom iskrenošću.

Zajedno sa svojim mužem želimo da Vam se zahvaljujemo na kvalitet servisa i proizvoda Vaše kuće koju smo izabrali za ukrašavanje naše svadbe.

Vrlo smo zadovoljni pozivnicama, zahvalnicama i kutijicama koje smo Vam naručili. Dobili smo mnogo pohvala od strane gostiju u Francuskoj gde smo proslavili naše venčanje.

Posle ove odlične saradnje, preporučujemo svima vama koji želite precizni i kvalitetni servis uz inovativna grafička rešenja i složene postupke štampe da se obratite kući « Pozivnice Lana ».

Još jednom, puno Vam hvala što ste nas na takav lep način ispratili do našeg najlepšeg dana u životu.

Kada smo štampali čestitke sa slikama bebice Milene:

Draga Milice,

Hvala puno na vašem mejlu, baš ste me obradovali!

Naša porodica blista dolaskom na svetu naše male Milene koja će proslaviti prekosutra njen prvi mesec ! A to što je Arno dobio srpsko državljanstvo od strane vlade Srbije to je, kao što se kaže, šlag na tortu! Hvala vam na čestitke koje sam mu prenela.

Malo je reći da nam prosledjene karte odgovaraju. Naime baš smo oduševljeni rezultatom. Jedna velika hvala i bravo!

Hvala vam takodje na gestu mnogo smo dodirnuti!

Kada smo štampali čestitke sa slikama bebice Irene:

Draga Milice,

Donosim lepe vesti, Irena se rodila 13. jula u Francuskoj! Sve je proteklo bez problema za bebu i mene.Kao što smo se dogovorile, šaljem Vam podatke koji su nedostajali kao i slike.

IRENA

13.07.2017

Unutrašnja strana pozivnice :

Milena je najzad upoznala svoju mlađu sestru!

Zajedno sa njom i sa zadovoljstvom vam predstavljamo :

Irena

Rođena u Ansiju 13. jula 2017.

Teška je 4,230Kg i visoka 53cm.

Želimo da dobijemo 80 čestitki na francuskom jeziku i 20 na srpskom.

Nadam se da sam bila dovoljno jasna, ukoliko bude nekih nedoumica, slobodno me kontaktirajte.

Hvala unapred.

Srdačan pozdrav,

Porodica Gujon