Biznismeni

Ponosni smo što su nam poverenje poklonili i ugledni biznismeni kao što su Milija Babović, Nandi Ahuja, bivši vlasnici Victoria grupe i vlasnici Fashion Company za koje smo štampali posebne vizit karte u tehnici termografije. Izrađivali smo specijalne fascikle, luksuzne vizit karte i novogodišnje čestitke kao i posebne pozivnice za degustaciju čaja i svečani prijem u Londonu koje su podeljene i kraljevskoj britanskoj porodici, princu Čarlsu i porodici, tako da su morale biti savršene!

Nuri Šadid, koji je bio generalni direktor ’’Klasa’’ Beogradske pekarske industrije i njegova supruga Nela odlučili su se za prelepu pozivnicu Sabrina sa šljokicama koja se štampa posebnom tehnikom štampe sa zlatotiskom.

Štampali smo i za gospodju Bezbradica vlasnicu kompanije Bn Bos, za venčanje ćerke elegantne kutijice poklončiće za goste i zahvalnice- foldere sa inicijalima mladenaca, koje su namenjene da se poklone gostima sa fotografijom mladenaca na dan venčanja. Zatim, za venčanje sina, pozivnice Diana zlatna (Kolekcija Perla).

Bila nam je čast što smo radili i za porodicu Kovačević, vlasnike velike kompanije Banbus koja se bavi prevozom, za venčanje pozivnicu Diana srebrna, sa fotografijom, kasnije i za krštenje dece. Štampali smo i za porodicu Jerković iz Vojvodine, pozivnicu sa fotografijama.

Radili smo takodje za uglednu porodicu Domazet, vlasnike privatnog fakulteta Metropolitan. Štampali smo neobične i veoma originalne pozivnice za Vesnu i njenog supruga, koje je dizajnirala njena sestra i izradili smo u istom stilu i zahvalnice-foldere za fotografije koje su mladenci delili gostima na dan venčanja sa istim motivima kao na pozivnici.

Zadovoljstvo nam je što smo štampali pozivnice i za našu glumicu Anu, model Veronika.