Zlatotisak

Otmena i prestižna štampa ZLATOTISAK daje posebnu eleganciju svakom štampanom detalju.

Izrađuje se kliše sa inicijalima, imenima ili logom firme, zatim se kliše otiskuje u sjajnoj zlatnoj foliji.

Naravno, postoje i folije u drugim bojama, najčešće se radi u srebrnoj i zlatnoj foliji. Pogledajte fotografije, slika važi više od hiljadu reči.

ZLATOTISAK NA POZIVNICAMA – radi se uglavnom na kovertama, klijenti žele da budu njihovi inicijali ili cela imena. Cena je 2.500 din za celu količinu* koja se naručuje i uključuje pripremu, izradu klišea i štampu u ovoj specijalnoj tehnici. Možemo se pohvaliti da imamo zaista najpovoljniju cenu ove specijalne štampe srebrotiska/ zlatotiska, kao i osoblje koje izvrsno radi ovu vrstu štampe.

Kvalitetom naše štampe zadovoljni su i naši veoma zahtevni klijenti-firme iz inostranstva, koji zahtevaju preciznost otiska. U inostranstvu ova tehnika košta pet puta više nego kod nas. U Italiji postupak zovu ,,personalizovati’’ pozivnice- ostaviti lični pečat, staviti svoje inicijale na štampani proizvod. Ova specijalna tehnika štampe popularna je (i skupa) svuda u svetu jer je prestižna i daje dozu elegancije i otmenosti.

Font (vrsta slova) se naravno može odabrati, obično lepo izgledaju slova u pisanom ukrasnom fontu,

može biti i isti font kao što je štampan tekst pozivnice.

ZLATOTISAK može biti i na pozivnicama, na kutijicama, meniju, zahvalnicama (za venčanja i proslave)

vizit kartama, memorandumima, rokovnicima, fasciklama, novogodišnjim čestitkama...

Kada je reč o firmama, u srebrotisku/ zlatotisku radi se logo firme na reklamnom materijalu koji se deli poslovnim saradnicima, kao reklama.

* Cena važi za standardnu dimenziju inicijala na kovertama, ukoliko je kliše veći, prevazilazi standardnu veličinu, izračunaćemo površinu klišea i javiti cenu. Takođe, cena važi za količinu do 200 komada, ukoliko je količina veća, javićemo cenu.