Vrati se na:Zahvalnice

Folderi za fotografije (10x15cm)

Prelepa zahvalnica koja čuva tako važnu uspomenu. Ovu posebnu zahvalnicu- folder za fotografije formata 10x15cm (manja fotografija od standardne za svadbu) mladenci poklanjaju na dan venčanja gostima. Na prednjoj strani obično se štampaju imena ili inicijali mladenaca, na levoj unutrašnjoj strani se štampa tekst zahvalnice, a desno se stavlja fotografija (foto br.1,2,3)

Takođe, ova zahvalnica može biti i bez fotografije (foto br.4,5,6) – na prednjoj strani su imena/ inicijali mladenaca a na desnoj unutrašnjoj strani je tekst zahvalnice.

Cena po kom:

  • od italijanskog papira sa strukturom (boja po izboru, obično bela, bež-krem): 45 din
  • od italijanskog specijalnog papira koji se presijava (boja po izboru, obično bela, krem-zlatna): 55 din

Klijenti mogu odabrati:

  • količinu koja je potrebna
  • vrstu i boju papira
  • tehniku i boju štampe

Osnovna sito štampa u jednoj boji košta 1.000 din za celu količinu koja se naručuje (foto br.6)

-Zlatotisak/ srebrotisak imena ili inicijala se dodatno naplaćuje- više informacija na strani Štampa,

 cena zavisi od veličine natpisa (izrađuje se kliše)

-folder – zahvalnicu obično prodajemo bez koverte, ali ukoliko neko želi da je nakon venčanja pošalje poštom, može naručiti i koverat (od 15 do 25 din-zavisi od vrste papira) foto br.19,20.

-Mladenci uglavnom kod nas naruče folder-zahvalnicu, pa na dan venčanja stave u nju fotografiju. Ukoliko želite da se posle venčanja zahvalite gostima, možemo vam odštampati i fotografiju sa venčanja na kvalitetnom italijanskom papiru koji se presijava (lepši nego foto papir)

Štampa fotografija se dodatno plaća, zavisi od količine.

Zahvalnica sa mašnom (foto br.10-14) – cena po kom 69 din

Nežna, elegantna zahvalnica koja inače ide sa fotografijom mladenaca (ovde na slici fali, stavlja se na dan venčanja), preko fotografije ide paus (providni papir) na kome se štampa tekst. Ukrasni detalj je satenska mašna (boja po izboru).

Boja štampe teksta: srebrna, siva/ ljubičasta/ po izboru