Fime

Saradjujemo sa velikom predanošću i zadovoljstvom sa renomiranim kompanijama kao što su Telekom, Somboled, štampamo ne samo čestitke, pozivnice, fascikle već i mnoge druge proizvode...za Tanjug, Delta Generali, opštine, ambasade, za kompanije koje se bave poljoprivredom i naftom Syngenta, Ecoagri Serbia, Atlantski savet, Kmg Art i Art Petrol, STS Kan renomiranom kompanijom iz Jagodine, Brasidas Group.

Štampamo ulaznice za koncerte, revije. Radimo ceo štampani asortiman za sajam kozmetike- štampu kataloga, štampu postera, flajera i uputstva za frizere za našu najpoznatiju kompaniju iz oblasti kozmetike koja se bavi prodajom Keratina za kosu; štampa majica. Za svaki sajam štampamo plastificirane plakate velikog formata koja ova firma deli frizerskim salonima kao promotivni materijal (sa lajsnom i rupicom za kačenje na zid) .

Štampamo i čestitke i poslovna pisma čak za španske kompanije! Štampamo salvete za kafiće – štampa logo-a/naziva kafea, restorana, izrada menija- jelovnika za novootvorene restorane, za porodicu Karić, Vilu Jelena...fascikle za Visoko sudstvo Srbije! Zatim, za poliklinike i kozmetičke salone, estetsku hirurgiju, za čuvene dizajnerke iz Koncept Store 45, za firme u Americi...Izvinjavamo se ako smo nekoga izostavili. Toliko je firmi menjalo naziv, menjalo vlasnike i vlasničke strukture, ali nas nisu!